Pátek, 08 Duben 2022 18:40

Hranický házenkářský tým je stále v tabulce play-out na posledním místě

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail extraliga – 3. kolo - PLAY OUT

TJ Cement Hranice - Pepino SKP Frýdek-Místek 27:36 (13:15)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Házenkáři Hranic si na své konto připsali další porážku. Tentokrát nestačili v domácím prostředí na celek Frýdku-Místku a i přes poměrně vyrovnaný první poločas nakonec padli více než jednoznačně v poměru 27:36. „Musíme si položit otázku, zda na to naši hráči vůbec mají. Každý má nějaký svůj zenit a jde jen o to zjistit, jestli na něm mnozí už nejsou, “říkal po utkání zklamaný kouč Hudeček.

 

„Z výkonu mužstva jsem totálně zklamaný. Propadli jsme ve všech činnostech. Jak v obraně, tak v útoku a na postu brankáře také. Frýdek byl jednoznačně lepší a zaslouženě vysokým rozdílem vyhrál,“ říkal po zápase hranický kouč Jaroslav Hudeček. Co se týče samotného průběhu hry, v první půli se ještě Cementáři drželi a prohráli ji těsně 13:15. V té druhé však zcela propadli a inkasovali hned jednadvacetkrát. Konečné vysoké prohře v poměru 27:36 tak v cestě nestálo už nic. „Připravovali jsme se sice důkladně, ale musíme si položit otázku, zda na to naši hráči vůbec mají. My dřeme, bojujeme a snažíme se všechno dělat pro to, aby se to projevilo i na hřišti, ale bohužel. Každý má nějaký svůj zenit a jde jen o to zjistit, jestli na něm mnozí už nejsou,“ konstatoval evidentně vytočený trenér.

 

Hranický tým je tak v tabulce play-out stále na posledním místě, o skóre za Maloměřicemi. Ty však ještě čeká sobotní dohrávka na palubovce Jičína. „Naprosto zbytečnou porážkou v Maloměřicích jsme na sebe ušili bič. Od té doby máme v každém utkání nůž na krku. Pokud se ale bude tabulka vyvíjet pořád stejně, tak by to možná mohl rozhodnout náš vzájemný zápas, který odehrajeme doma. V takovém případě by se pro nás mohlo jednat o zápas roku,“ vypočítává trenér Cementářů. „Uvidíme, jakou sestavu nasadíme do dalších bojů. Bohužel to teď není pouze na mně, ale i na zdravotním stavu hráčů. Bude muset hrát ten, kdo je zdravý,“ uzavřel Jaroslav Hudeček..

 


  • Nejlepší střelci Hranic: Plaček 4, Andrš 4, Zbránek 4
  • Nejlepší střelci Frýdku Místku: Chudoba 6/1, Mucha 6, Choleva 5/2
  • Sedmimetrové hody při hře: 4/3 – 4/4
  • Vyloučení: 6:2
  • Rozhodčí: Horáček, Novotný

 

Naposled upraveno Úterý, 19 Duben 2022 18:54
zpět na úvod