Sobota, 30 Duben 2022 18:12

Maloměřice opět vyhrály 24 : 22 a bodově se na Hranice dotáhly

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail extraliga – 5. kolo - PLAY OUT

TJ Cement Hranice – SHC Maloměřice 22:24 (13:11)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Ve skupině o záchranu se děly věci! V rozhodujícím zápase o bytí potřebovaly Maloměřice porazit Hranice podruhé během PLAY-OUT. Napínavá bitva přitom začala daleko lépe z pohledu Cementu, který vedl v šesté minutě i díky dvěma brankám Nicolase Noworyty 4:1. První poločas nevypovídal o vzepětí hostů až do samotné koncovky, v níž měl sice poslední slovo brněnský celek a Dan Korgen, ale domácí si i tak odnášeli do šatny náskok 13:11.

 

Hranice načaly lépe také druhou půli, kterou otevřel gólem Jakub Padalík, stejný hráč pak vzápětí vyfasoval dvouminutový trest. A Maloměřice trestaly, přesilovku využily 2:0, díky čemuž stáhly náskok. V tempu navíc pokračovaly i následující minuty, během nichž vstřelily celkem pět branek v řadě a průběh otočily! Jakub Padalík posléze viděl červenou kartu, i přesto se Hranice vrátily zpět na vyrovnané skóre. Matěj Andrš ve 41. minutě srovnal účet na 18:18. Stejný hráč o něco později v příběhu vystřelil svůj celek dokonce do vedení 20:19, pak však vyfasoval dvouminutový trest a historie se opakovala.

 

Maloměřice skórovaly jednou během přesilovky, podruhé těsně po jejím vypršení a celkem vstřelily čtyři branky v řadě. Chvíli před zmiňovanou čtvrtou trefou dostal červenou kartu po třetím trestu hostující Libor Horut. To už ale brněnský celek vedl o tři góly a náskok nepustil. Maloměřice vyhrály 24:22 a bodově se na Hranice dotáhly. O tom, kdo nebude muset do baráže, rozhodne až poslední kolo.

 


  • Nejlepší střelci Hranic: Andrš 5, Noworyta 4, Plaček 4/2, Padalík 4/4
  • Nejlepší střelci Maloměřic: Horut 6/2, Koubek 4, Korger 4.
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/6 – 4/2
  • Vyloučení: 5:7
  • Rozhodčí: Bareš, Uhlíř

 

Naposled upraveno Úterý, 03 Květen 2022 18:36
zpět na úvod