Sobota, 04 Březen 2023 00:00

Hranice znovu prohrály a zůstávají tak se dvěma body na úplném chvostu

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga mužů – 25. kolo

TJ CEMENT HRANICE – O2XYWORLD HBC JIČÍN 24:32

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Zlomové momenty: Duel se rozhodl ve druhé polovině. Ta první dopadla remízou a byla dost vyrovnaná. Hranice ale tak dlouho držet krok nezvládly. Už od 34. minuty se Jičín trefil čtyřikrát. Pak zvládl vstřelit tři góly po sobě taky od 44. a 47. a 59. minuty. Nakonec si došel pro jednoznačné vítězství o osm branek.

 

Zajímavost zápasu: Díky vítězství nad Hranicemi Jičín vyhrál už potřetí v řadě. Na to předtím v této sezoně nedosáhl. Nyní se mu to ale podařilo, a to dokonce po třech výhrách na palubovkách soupeřů. Nejprve to odnesly Strakonice, pak Královo Pole a tentokrát Hranice.

 

Nejlepší střelec: Martin Kovařík díky deseti brankám posunul svoje letošní maximum ze sedmi gólů, které zaznamenal v duelu s Lovosicemi a také Strakonicemi.

 

Mládí vpřed: Na straně poražených zaznamenal čtyři góly jednadvacetiletý Miroslav Halama. Vítězům pomohl hned šesti góly osmnáctiletý Filip Matouš.

 

Co výsledek znamená: Jičín dosáhl na 22 bodů a díky tomu se udržel v souboji o play-off. Aktuálně je desátý, ovšem má stejně bodů jako deváté Brno a lepší vzájemný zápas. Pokud ale chce pomýšlet na postup do play-off, potřebuje bodovat s Frýdkem-Místkem. Naopak Hranice znovu prohrály a zůstávají tak se dvěma body na úplném chvostu.

 


  • Nejvíce branek: Andrš 5, Dořičák 5, Halama 4 – A. Nejdl 8, Bičiště 6, Wildt 5
  • Sedmimetrové hody při hře: 7/5 – 3/3
  • Vyloučení: 3:5
  • ČK: -
  • Rozhodčí: Václav Horáček – Jiří Novotný
  • Diváků: 78

 

Naposled upraveno Čtvrtek, 09 Březen 2023 09:39
zpět na úvod