Středa, 29 Březen 2023 00:00

Cement Hranice zůstává ve skupině o udržení v extralize stále poslední

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga mužů – 2. kolo Play Out

TJ CEMENT HRANICE – HBC JVP STRAKONICE 1921 25:33

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Zlomové momenty: Zlomovým byl konec prvního poločasu. Hranice ještě tři minuty před koncem vedly o jednu branku. Jenže po timeoutu hostujícího trenéra se Strakonice prosadily před sirénou ještě čtyřikrát. A tak se dostaly do vedení o tři branky. Tento náskok následně rozšířily v počátku druhého poločasu, kdy se jim opět povedlo skórovat čtyřikrát v řadě

 

Zajímavost zápasu: Po této výhře mají Strakonice na kontě třináct bodů a jejich záchrana je už velice reálná. Letošní nováček navíc má už o tři body víc, než při své poslední extraligové účasti v sezoně 2017/18.

 

Nejlepší střelec: Nejvíce gólů nastřádal hranický Miroslav Halama, který si připsal hned osm branek. Pět z nich dokonce nastřílel ze sedmiček.

 

Mládí vpřed: Hranický dvacetiletý Šimon Siročák si připsal tři branky. Strakoničtí měli více mladých silných individualit. Sedm branek vstřelil dvacetiletý Ondřej Sedláček, stejně starý Leonard Kaplan se trefil pětkrát a o jednu branku méně zaznamenal osmnáctiletý Martin Němec.

 

Co výsledek znamená: Hranice zůstávají ve skupině o udržení poslední. Záchrana se jim vzdaluje, na Maloměřice totiž ztrácí již osm bodů. Naopak Strakonice udělaly další důležitý krok směrem k záchraně a disponují již třinácti body.

 


  • Nejvíce branek: Halama 8, Padalík 4, Siročák 3 – Sedláček 7, Kaplan 5, Němec 4, Wildt 4
  • Sedmimetrové hody při hře: 5/5 – 7/6
  • Vyloučení: 1:4
  • ČK: -
  • Rozhodčí: Tomáš Bubeníček – Tomáš Petruška
  • Diváků: 62

tabulka Play Out 2023

Naposled upraveno Neděle, 02 Duben 2023 07:21
zpět na úvod