Středa, 12 Duben 2023 00:00

Cement dlouho sahal po první výhře v sezoně, nakonec znovu padl

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga mužů – 5. kolo Play Out

TJ CEMENT HRANICE – KH ISMM KOPŘIVNICE 29:31 (17:17)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Zlomové momenty: Když v 16. minutě zvyšoval už na 11:6 pro Kopřivnici portorický pivot Edwin Brito Benítez, zdálo se, že si Moravané dokráčí v pohodě pro další výhru. Opak byl pravdou. Kopřivnice se unáhlila, Hranice byly ve zbytku prvního poločasu lepším týmem a dokázaly vyrovnat. Na začátku druhého dějství se dokonce Cement zásluhou Dořičáka dostal do dvoubrankového vedení (23:21). Zlom nastal až 11 minut před koncem, kdy se Kopřivnice dostala do trháku po trefě Radka Doležela (27:24). Tento náskok už hosté nepustili a odvezli si z Hranic dva body.

 

Zajímavost zápasu: Kopřivnice vyhrála už šest vzájemných zápasů v řadě. Naposledy s Hranicemi padla před dvěma roky o jediný gól.

 

Nejlepší střelec: Dva hráči dosáhli na metu osmi branek. Za domácí pálila zimní posila Sead Sirčo a za Kopřivnici David Lefan, jenž zopakoval svůj brankový příděl z předešlého utkání s Maloměřicemi.

 

Co výsledek znamená: Kopřivnice si upevnila vedení v tabulce play-out a má dvoubodový náskok na Nové Veselí. Hranice se baráži nevyhnou.

 


  • Nejvíce branek: Sirčo 8, Dořičák 5, Pinkas 4 – Lefan 8, Musálek 5, R. Doležel 4
  • Sedmimetrové hody při hře: 0 – 3/3
  • Vyloučení: 0:0
  • ČK: -
  • Rozhodčí: Pavel Blanár – Jiří Opava
  • Diváků: 65

tabulka Play Out 2023

Naposled upraveno Pondělí, 17 Duben 2023 17:27
zpět na úvod