Sobota, 15 Duben 2023 00:00

Už před zápasem měly Hranice zajištěnu jistou účast v baráži o udržení

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga mužů – 6. kolo Play Out

TJ CEMENT HRANICE – TJ SOKOL NOVÉ VESELÍ 19:26 (10:15)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Zlomové momenty: V úvodu vyrovnané utkání se začalo lámat na stranu Sokola osm minut před koncem první půle. Hosté si v rozmezí jedné minuty vypracovali tříbrankový náskok, který do poločasu navýšili ještě o dva góly. Když se prvních 12 minut druhého poločasu Hranice prosadily jen dvakrát, tak už bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto, v tu chvíli už totiž celek z Vysočiny vedl 22:12 a nebyl pro něj problém dovést utkání do vítězného konce.

 

Zajímavost zápasu: I přes nízký počet vstřelených branek se povedlo skórovat téměř všem hráčům z pole. Z domácího celku nedali ani jednu branku pouze tři hráči (Filip Dořičák, Michal Folwarczný a Jiří Polášek), na druhé straně nenašel recept na domácí brankáře jen Marian Hajko.

 

Nejlepší střelec: Dva hráči nastříleli pět branek. Křídelníci Miroslav Halama z Hranic, jenž se trefil dvakrát ze značky sedmimetrového hodu, a Robert Halíček z Nového Veselí, který dával branky z rychlých protiútoků.

 

Mládí vpřed: Oba nejlepší střelci přitom mají teprve všechno před sebou. Miroslavu Halamovi je 22 let a Robert Halíček je dokonce ještě o tři roky mladší.

 

Co výsledek znamená: Už před zápasem měly Hranice jistou účast v baráži o udržení. Nové Veselí si díky velkému bodovému náskoku zajistilo účast v nejvyšší soutěži pro další sezonu již na začátku play-out.

 


  • Nejvíce branek: Halama 5, Ševčík 3, Sirčo 3 – Halíček 5, Bartůněk 3, Melichar 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 2/2 – 1/0
  • Vyloučení: 2:2
  • ČK: -
  • Rozhodčí: Petr Kichner – Michal Vacula
  • Diváků: 77

tabulka Play Out 2023

Naposled upraveno Pondělí, 17 Duben 2023 17:40
zpět na úvod