Středa, 15 Listopad 2023 00:00

Dukla získala téměř povinné dva body pro boj o čelo extraligové tabulky

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Chance Extraliga mužů – 12. kolo

HC Dukla Praha– TJ Cement Hranice 36:20 (16:8)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Zlomové momenty: Dukla si od začátku šla za vítězstvím a již v 15. minutě vedla o pět branek. Pražané ani poté nepolevili a postupně zvyšovali své vedení na poločasových 16:8. I druhou půli vyhráli osmigólovým rozdílem, což v součtu dalo konečný výsledek 36:20.

 

Zajímavost zápasu: Hranice to na Duklu příliš neumí, a už vůbec ne v hlavním městě, odkud si dokázaly odvézt soutěžní výhru naposledy v roce 2014.

 

Nejlepší střelec: Přes vyšší počet branek, které vsítila Dukla, stačilo Jiřímu Rakouskému jen pět tref, aby se stal nejlepším střelcem utkání.

 

Co výsledek znamená: Dukla získala téměř povinné dva body pro boj o čelo tabulky. Naopak Hranice se dál trápí, z jedenácti zápasů mají jen dvě výhry.

 

Pozápasové rozhovory:

Michal Tonar, trenér HC Dukla Praha: „Jsme rádi, že jsme zastavili sérii porážek. Uvidíme, co si ze zápasu odneseme do toho dalšího, protože v sobotu hrajeme dost důležité utkání v Lovosicích, kde zakončíme první polovinu Chance Extraligy. Doufám, že jsme ušetřili dost sil, abychom byli úspěšní i tam.“

 

Radim Brož, trenér TJ Cement Hranice: „Gratuluji domácím k vítězství. Přijeli jsme sem s cílem, který jsme bohužel úplně nenaplnili. Nepředvedli jsme, co jsme chtěli, chyběla nám větší dravost a chuť zahrát si s tak skvělým týmem, jako je Dukla. To mě trochu mrzí. Ukázala se kvalita Dukly, která je proti nám zatím trochu jinde.“

 

  • Nejvíce branek: Rakouský 5, Křístek 4, Vojtela 4 – Pinkas 3, Polášek 3, Korger 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/1 – 3/1
  • Vyloučení: 2:2
  • Rozhodčí: Petr Halada – Jan Kosmák
  • Diváků: 68
Naposled upraveno Úterý, 21 Listopad 2023 20:23
zpět na úvod