Sobota, 27 Leden 2024 08:20

Hranice sahaly po bodech s Kopřivnicí ale nakonec prohrály počtvrté v řadě

Ilustrační foto Ilustrační foto

Chance Extraliga mužů – 19. kolo

TJ CEMENT HRANICE – KH ISMM KOPŘIVNICE 24:25 (11:12)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Zlomové momenty: Hranice měly od začátku navrch. Nedokázaly si ale vytvořit větší náskok. Zlom přišel ve 25. minutě, kdy Kopřivnice srovnala a následně dokázala poprvé přejít do vedení. Nakonec si odnesla jednobrankový náskok do druhého poločasu. Hranice ale zpočátku závěrečné třicetiminutovky zase otočily na svou stranu. V 54. minutě vedly dokonce o čtyři branky, ale posledních pět minut těžce nezvládly, inkasovaly čtyři góly v řadě, a nakonec tak soupeři podlehly.

 

Zajímavost zápasu: Kopřivnice soupeře porazila už podeváté v řadě. Poslední vítězství Cementu nad Kopřivnicí se datuje do února 2021

 

Nejlepší střelec: Střelecky se nejvíce dařilo Janu Polcarovi, který si připsal osm branek, přičemž všechny nasázel ze hry.

 

Co výsledek znamená: Hranice zůstaly na 11. pozici s šesti body. Prohrály počtvrté v řadě. Kopřivnice postoupila alespoň prozatím na třetí místo, kde oplývá 23 body..

 

Pozápasové rozhovory:

Tomáš Sklenák, trenér KH ISMM Kopřivnice: "Tento zápas se mi fakt hodnotí těžko, protože dneska šlo vidět, že jsme nebyli ani jeden v hlavě nastavení tak, jak jsme chtěli a ani jsme neplnili to, co jsme si celý týden připravovali. Proti minulému týdnu a přípravnému zápasu s Topolčany, to bylo prostě dneska nebe a dudy. Hlavně jsem ale rád, že jsme vyhráli a vezeme si dva body."

 

Honza Hanus, křídlo KH ISMM Kopřivnice: "Děkuji za gratulaci. Za mě obrovská spokojenost naštěstí s dvěma body. Co se týče mého návratu, tak na dnešní den jsem se hrozně těšil, protože je to vážně dlouhý rok, kdy jsem byl naposledy na hřišti, takže jsem si to velice užil. A děkuji za příležitost, že jsem si mohl zahrát zase. Bohužel nám první poločas moc nevyšel, netahali jsme rychlý útok, byli jsme pomalí, neplnili jsme to, co jsme si řekli, ale naštěstí potom se přiklonilo štěstí na naší stranu a vezeme si dva body z Hranic."

 

  • Nejvíce branek: Pelák 7, Kučera 5, Piwko 4 – Polcar 8, Halama 4, Střelec 4
  • Sedmimetrové hody při hře: 1/1 – 4/3
  • Vyloučení: 5:2
  • Rozhodčí: Jiří Kubis – Adam Beneš
  • Diváků: 185
Naposled upraveno Středa, 07 Únor 2024 08:28
zpět na úvod