Úterý, 27 Prosinec 2011 15:30

Frýdek-Místek se stal prvním finalistou ČP

Osobní souboj mezi Bajgarem a Mecou Osobní souboj mezi Bajgarem a Mecou Foto Alex Wipf

Český pohár mužů - semifinále

Hranice – Frýdek-Místek 28:34 (15:17)

Naše úspěšná cesta v Českém poháru byla zastavena až v semifinále, kde jsme v Lovosicích narazili na Frýdek-Místek a tomuto soupeři také podlehli.

I když jsme byli stavěni do role mírného favorita, nebylo to na hřišti znát. Od začátku se nám nepodařilo zkonsolidovat obrannou činnost, nebyli dost aktivní a chyběl důraz a agresivita. Větším kamenem úrazu však bylo trestuhodné neproměňování vyložených brankových příležitostí, které jsme si vypracovali, ať už to bylo na brankovišti, či z rychlých protiútoků a tak to byl právě Frýdek-Místek, který našich slabostí využíval a tahal za delší konec. Také si vypracoval čtyřbrankové vedení a využil toho, co jsme mu nabídli. Ještě se nám sice podařilo výsledek zkorigovat, ale i přesto jsme odcházeli po špatném prvním poločase s dvoubrankovou ztrátou do kabin (15:17).

Ale ani přestávka o poločasu nás nevyburcovala natolik, abychom zápas zvrátili na naši stranu. Zůstalo jen u slov v kabině. Druhý poločas byl obrázkem poločasu prvního, postupem času nám znatelně ubývaly síly a cílevědomý Frýdek-Místek nám nedal šanci na nějaký obrat v zápase. Po zásluze i tedy vyhrál a mohl se radovat s postupu do finále Českého poháru.

Jistě jsme došli v letošním ročníku Českého poháru hodně daleko a stáli před branami finále. O to bylo zklamání větší, když jsme odcházeli po zápase poraženi.

Doplňkové informace

  • Nejslepší střelci domácích: Dolák 7, Čadra 6/3, Šíra 4
  • Nejlepší střelci hostů: Dyba 8, Hes 8/4, Unger 4
  • Sedmimetrové hody: 4/3 – 6/4
  • Vyloučení: 8 - 3
  • Červená karta:
  • Rozhodčí: Frieser L., Frieser B
  • Diváků: 105
Naposled upraveno Středa, 28 Prosinec 2011 12:11
zpět na úvod