Neděle, 26 Únor 2012 22:07

Valí se jedna prohra za druhou

Ilustrační foto Ilustrační foto Stanislav Hladík

Tipgames extraliga – 18. kolo

TJ Cement Hranice - HC Dukla Praha 21 : 25 (12:13)

onlajny-logo

V neděli k nám zavítal momentálně první celek tabulky a zároveň loňsky mistr republiky Dukla Praha a jistě slibovalo zajímavý zápas. Už také proto, že jsme se s naším soupeřem na domácí palubovce setkali podruhé, přičemž první, pohárový zápas, jsme zvítězili a nyní nás čekal zápas mistrovský.

Zápas dobré úrovně začali lépe právě hosté, kteří se ujali vedení 4:1, ale po naší úvodní nervozitě jsme se dostali do hry a výsledek postupně otočili. Zásluhu na tom měla dobře fungující obrana, kterou dirigoval Brož se Šírou a dodržování taktických pokynů v útoku a tak jsme mohli jít ve 22. minutě do vedení. Až do konce poločasu byl zápas velice vyrovnaný, přesto se Dukla těšila z jednobrankového vedení 14:13.

Na začátku druhého poločasu jsme se dlouho nemohli střelecky prosadit, hráli v oslabení, Dukla toho využila a dostala se poprvé v tomto zápasu do vedení o čtyři branky. To nás ale nepoložilo na kolena a zvýšeným úsilím v obraně a také díky dvěma dobrými zákroky brankáře Kučerky se nám pak podařilo střelou Herdy z křídla stav vyrovnat na 18:18. To nás očividně stálo mnoho sil a v dalších minutách jsme se nebyli schopni v útoku prosadil. Dukla bránila dobře naše křídla, ty se po celý zápas nemohla prosadit tak, jak jsme zvyklí a ze spojek jsme se nedostali k jednoduchým střelám, které by skončily za zády dukelského brankáře. Dukla šla po druhé v utkání do čtyřbrankového vedení, což bylo rozhodující a tak jsme Dukle podlehli 21:25.

I dnes bych chtěl na tomto místě poděkovat všem fanouškům, kteří nás přišli v neděli podpořit.

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Indrák 4, Weintitt 4, Bajgar 3, Galus 3/3
  • Nejlepší střelci Dukly: Kotrč 9/3, Kastner 6, Piskač 3, Šik 2, Rams 2
  • Úspěšnost zákroků: Kučerka 32%
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/3 : 4/4
  • Vyloučení: 3- 5
  • Červená karta: -
  • Rozhodčí: Bečička, Horák
  • Diváků: 280
Naposled upraveno Pondělí, 27 Únor 2012 22:20
zpět na úvod