Neděle, 04 Březen 2012 04:44

Hranice konečně zvítězily

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tipgames extraliga – 19. kolo

Hranice – Brno 28:20 (12:11)

onlajny-logo

Druhým, po sobě jdoucím zápasem na domácí půdě, pokračovalo další kolo extraligy. Tentokrát jsme změřili síly s KP Brno. A právě úvod zápasu patřil našim hostům, kteří začali velmi koncentrovaně na rozdíl od nás. My jsme hráli chladně a především lehkomyslně v zakončování a tak se Brno postupně dostalo lehce do vedení, přičemž my jsme dokázali skóroval teprve v desáté minutě zásluhou Čadry, to už ale na světelné tabuli stálo 6:1 pro hosty. Tato branka byla velice důležitá a po týmovém oddechovém čase jsme zabrali a gól po gólu jsme vedení soupeře stahovali, zlepšila se obrana, proměňovali vypracované šance a pomalu jsme začínali přebírat otěže zápasu. Do konce prvního poločasu zbývaly tři sekundy, kdy Čadra z protiútoku skóroval a tak jsme do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením.

Začátek druhé půle byl ještě vyrovnaný, vedení v zápase přelévalo z jedné strany na druhou. Postupně náš herní důraz narůstal a dostávali jsme Brno čím dál, tím víc pod tlak a ve 45 minutě jsme si vytvořili rozhodující náskok 19:15. Fungovala obrana a v útoku se začal na křídle prosazovat kromě Čadry i Herda, připojili se i spojky Dolák s Indrákem a Bajgarem a tak jsme čtyři minuty před koncem zápasu vedli již o sedm branek a nakonec zápas dotáhli do vítězství v poměru 28:20.

Dík na tomto místě patří především jen těm fanouškům, kteří nás opravdu přišli povzbudit a věřili v naše vítězství i přesto, že nám úvod zápasu nevyšel podle našich představ a svým povzbuzováním nás burcovali a hnali k vítěznému konci.

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Čadra 9, Dolák 5, Herda 4, Indrák 4
  • Nejlepší střelci Brna: Večeřa 6, Mičola 6, Koubek 2, Ryšavý 2, Křibík 2
  • Úspěšnost zákroků: Kučerka 47%
  • Sedmimetrové hody při hře: 4/0 – 1/0
  • Vyloučení: 5 - 8
  • Červená karta: -
  • Rozhodčí: Macho, Hájek
  • Diváků: 210
Naposled upraveno Neděle, 11 Březen 2012 19:23
zpět na úvod