Středa, 18 Duben 2012 03:55

Západočeši v Hranicích podlehli o třináct branek

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tipgames extraliga – nadstavba 7. – 12. místo – 2. kolo

Hranice – Plzeň 34:20 (18:10)

onlajny-logo

Dalším našim soupeřem v nadstavbové části byla Plzeň, která usilovala o účast v první šestce a také její poslední zápasy v základní části byly velice přesvědčivé a tak jsme očekávali velice těžký zápas. Kromě Tonara přijela Plzeň v té nejsilnější sestavě. Do zápasu jsme vstoupili s plným nasazením, fungovala především obrana a tak jsme nedali Plzni šanci jít do vedení, ba naopak jsme to byli my, kteří si vytvořili náskok 8:5 a Plzeňský trenér musel sáhnout k oddechovému času. Ale ani ten Plzni nepomohl k tomu, aby nás zastavil. Dále jsme přidávali branku za brankou, dařilo se Dolákovi a tak jsme si do poločasu vypracovali jistě nečekaný, ale zasloužený náskok 18:10.

Prvních deset minut druhého poločasu se nám vůbec nedařilo navázat na výkon z poločasu prvního a Plzeň snížila. V této fázi jsme nedokázali skórovat a tak díky brankáři Kučerovi se Plzeň nepřiblížila více než na pět branek. Ale poté jsme se opět probudili, především v útočné fázi, kde jsme si vypracovali šance, které jsme také dokázali zužitkovat. Střelecky se na spojce i nadále dařilo Dolákovi, v obraně to byli Šíra s Brožem, kteří získávali míče a tak se náš náskok vyšplhal až na patnáctibrankový rozdíl a konečné vítězství 34:20 bylo zcela zasloužené.

Za podporu děkujeme i těm divákům, kteří si našli čas v brzkých odpoledních hodinách a doufám, že se spolu opět uvidíme již tuto neděli, kdy hostíme zatím poslední celek extraligy Třeboň.

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Dolák 10, Čadra 5/1, Indrák 5
  • Nejlepší střelci Plzně: Pohlmann 4, Bečvář 4/2, Vinkelhofer 3, Škvařil 3
  • Úspěšnost zákroků: Kučerka 52%
  • Sedmimetrové hody při hře: 4/3 – 3/2
  • Vyloučení: 7 - 5
  • Červená karta: -
  • Rozhodčí: Novotný, Samek
  • Diváků: 95
Naposled upraveno Čtvrtek, 19 Duben 2012 18:36
zpět na úvod