Sobota, 26 Květen 2012 19:55

Díky velké bojovnosti Hranice zvítězili

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tipgames extraliga – nadstavba 7. – 12. místo – 10. kolo

Hranice – Brno 33:31 (15:20)

onlajny-logo

Sobotním zápasem na domácí palubovce proti Brnu jsme ukončili letošní sezónu a rozloučit jsme se chtěli výhrou. Od samotného začátku ale nenasvědčovalo nic tomu, že by měl být zápas jednoduchou záležitostí. Brno se již od samotného počátku utkání ujalo vedení a postupně náskok zvyšovalo. Brno si pohodlně udržovalo náskok a to především díky naší špatně fungující obraně a taky se nedařilo našim brankářům a tak se prosazovaly brněnské spojky, jejichž střely končily v naší síti. Poločasových 15:20 vypadalo pro nás velice špatně a bylo třeba se ve druhém poločase zmátožit a jít na zteč.

Další ranou v tomto zápase pro nás bylo již na konci prvního poločasu vyloučení Doláka do konce zápasu a následně na začátku druhého poločasu dostal červenou kartu i Brož. Přesto jsme zápas nezabalili a postupně jsme díky střelecké potenci Magrly, Indráka a Galuse ukrojovali z brněnského vedení. Změna obranného systému již nedávala brněnským spojkám tolik prostoru a v 53. minutě jsme snížili na rozdíl jedné branky. Avšak poté jsme nedokázali proti dobře chytajícímu Bavnkovi v brance Brna prosadit a tak Brno neustále vedení udržovalo. Až tři minuty před koncem se začala karta obracet, naše aktivní obrana nutila brněnské útočníky k chybám a střely, které šly na naši branku, likvidoval Kučerka a čtyřmi góly v řadě jsme zápas obrátili z 29:31 na 33:31 a zápas nakonec díky velké bojovností do poslední vteřiny vyhráli.

I v tomto zápase byli hnacím motorem věrní fanoušci, kteří i na poslední zápas sezóny zavítali. Za to jim patří velký dík. A nejen za tento zápas, ale i za podporu ve všech utkání sezóny 2011/2012. Díky všem!!

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Galus 8/6, Indrák 7, Magrla 5, Šíra 4
  • Nejlepší střelci Brna: Večeřa 8, Hubáček 6, Mičola 6, Zima 4
  • Úspěšnost zákroků: Kučerka 31%
  • Úspěšnost zákroků: Fabián 15%
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/6 : 1/1
  • Vyloučení: 5 - 6
  • Červená karta: Dolák 30min ( Hranice), Brož 42min. (Hranice)
  • Rozhodčí: Vangelis, Tokoš
  • Diváků: 90
Naposled upraveno Neděle, 27 Květen 2012 20:06
zpět na úvod