Sobota, 15 Září 2012 20:44

Hranice si z Kopřivnicí poradily

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tipgames extraliga – 2. kolo

Kopřivnice – Hranice 29:33 (16:16)

Po vítězství v prvním kole nad Duklou Praha jsme ve druhem kole zajížděli na půdu Kopřivnice, která je letos pasována do role kandidáta na sestup z Extraligy a tak by se mohlo zdát, že zápas bude lehkou záležitostí a zvítězit nebude žádný problém.

Také jsme do zápasu velice dobře vstoupili, plnili taktické pokyny a tak se nam koncentrovanou hrou dařilo udržovat domácí pod tlakem a postupně jsme si vybudovali až pětibrankový náskok (9:4). Domácí se však nepoložili a především my jsme jim dovolili pomalu se na nás dotahovat. Neuvěřitelný zkrat v naší hře, kdy jsme trestuhodně svými nevynucenými chybami posadili Kopřivnici na koně a ta nejdříve snížila na rozdíl tří branek. Ani to nebylo pro nás dostatečným varováním a kupili další chyby a tak domácí dokázali ještě do poločasu srovnat skóre na 16:16.

O poločase v kabině bylo nutné zvýšit hlas. Poločasová koncovka byla nepochopitelná. Po přestávce jsme ale opět zabrali a čtyřmi brankami v řadě jsme domácím odskočili a v 36 minutě jsme vedli 22:17. Ale stejně jako v prvním poločase jsme se uklidnili a koncentrace na hru se snížila. Opakoval se závěr prvního poločasu. Neproměněné brankové příležitosti opět dovolily bojovně hrající Kopřivnici snížit až na 21:23. Tento mírný náskok jsme si udržovali a v posledních minutách, především díky brankám Zdeňka Čadry, jsme vybojovali rozhodující náskok a vedli 33:27. Kopřivnice už jen kosmeticky upravila konečný výsledek a tak jsme z Kopřivnice odjížděli s plným bodovým ziskem.

I tentokrát jsme cítili v zádech Vaši podporu, věrní fanoušci. A tak Vám opět DĚKUJEME za neúnavné hlasité povzbuzování. Jsme rádi, že jsme Vás mohli odměnit vítězstvím.

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Kopřivnice: Reček 6, Hojník 4, Bukovský 4, Gřes 4/1, Střelec 3, Krejčiřík 3
  • Nejlepší střelci Hranic: Čadra 10, Dolák 4, Galus 4/1, Magrla P. 4/4, Bajgar 3, Šíra 3, Rachač 2
  • Úspěšnost zákroků: Kučerka 245%
  • Úspěšnost zákroků: Fabián 36%
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/1 - 6/5
  • Vyloučení: 4 – 6
  • Červená karta: červená karta Rachač (Hranice -3x 2min.) 53 min.
  • Rozhodčí: Brůna, Vostatek
  • Diváků: 450
Naposled upraveno Pondělí, 17 Září 2012 16:44
zpět na úvod