Pondělí, 10 Říjen 2011 23:50

Karviná je doma stále neporažena

Radek Kružík zatížil konto Hranic pěti brankami. Radek Kružík zatížil konto Hranic pěti brankami. Foto Ivo Dudek

Tipgames extraliga - 5. kolo, dohrávka

Karviná – Hranice 33:25 (17:11)

TVCOM logo-th

V pondělním televizním utkání jsme se předvedli na karvinské půdě s přesvědčením, že se nám podaří uhrát solidní výsledek a favorita potrápit. To se nám dařila prvních deset minut, ale poté, po několika našich technických chybách a neproměněných šancích, převzala otěže do rukou Karviná a postupně si budovala brankový náskok. Nedařilo se nám zachytit rychlé protiútoky Karviné, která velmi těžila z nátlakové hry a ani našim brankářům se nevedlo tak, jak bychom si představovali. Zato Drápal v brance Karviné otupil ostří našich střel. A tak jsme, jako i v předcházejících utkáních, odcházeli o poločase do kabin s několika brankovým mankem (17:11).

S odhodláním zvrátit nepříznivý stav jsem nastupovali do druhého poločasu. Snad se mohlo zdát, že hned po úvodní brance Z. Čadry našlápneme do ostrého pronásledování, ale Karviná našla vždy odpověď na naše góly a kontrovala. Nechytil se Kučerka v bráně, naše křídla se neprosadila a ani v druhém poločase jsme těžce vypracované šance nedokázali proměnit. A tak náskok Karviné narostl až na desetibrankový rozdíl. My jsme už jen stihli kosmetickou úpravu výsledku a tak jsme odjížděli z Karviné s prázdnou.

Touto cestou dík i našim fanouškům, kteří nás přijeli do Karviné povzbudit. Doufáme, že se uvidíme v hojném počtu na nedělním utkání proti Přerovu, kde určitě budeme Vaši podporu potřebovat.

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Karviné: Sliwka 6, Chudoba 6/4, Kružík 5, Kalous 4, Krahulec, Vančo, Mlotek 2
  • Nejlepší střelci Hranic: Čadra 5, Dolák 5, Weintritt 5, Bajgar 4/4, Brož 3, Šíra 2, Indrák 1
  • Úspěšnost zásahů: Kučerka 11%, Fabián 35%
  • Sedmimetrové hody při hře: 4/4 – 8/4
  • Vyloučení: 4 - 4
  • Rozhodčí: Bubeníček, Kosmák
  • Diváků: 738
Naposled upraveno Pátek, 14 Říjen 2011 05:47
zpět na úvod