Neděle, 19 Říjen 2014 20:40

Házenkáři Zubří na vítězné vlně

Házenkáři Zubří pod vedením trenéra Jiřího Kekrta sbírají jedno vítězství za druhým. Naposledy přivezli dva body z Frýdku-Místku Házenkáři Zubří pod vedením trenéra Jiřího Kekrta sbírají jedno vítězství za druhým. Naposledy přivezli dva body z Frýdku-Místku Foto | Zdeněk Šrubař

Extraliga - 7. kolo

SKP Frýdek-Místek – HC Gumárny Zubří 27:31 (12:18)

Házenkáři Zubří pokračují na vítězné vlně, tentokrát vezou domů dva body z Frýdku. Vedení se ujali hosté hned v první desetiminutovce, na jejímž konci vedli 9:6, před přestávkou měli na kontě už šestibrankový náskok. Ve druhém poločase pokračoval střelecký souboj Řezníčka a Petrovského, z něhož sice vyšel lépe domácí kanonýr, na vítězství jeho celku to ale přesto nestačilo. Domácí sice manko pět minut před koncem zkorigovali, červenou kartu v tom okamžiku uviděl Bechný, ovšem blíž, než na vzdálenost čtyř branek se nedostali a na ukazatel skóre tak při závěrečném hvizdu svítil výsledek 27:31 pro Valachy ze Zubří.

 

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek-Místek: „Utkání jsme prohráli kvůli tomu, že jsme neproměňovali brankové příležitosti v prvním poločase, udělali jsme hodně technických chyb. Zubří si vytvořilo takový náskok, jaký si vytvořilo. Je to kvalitní tým, takže naše chyby uměli potrestat. My jsme potom trochu změnili systém a vyrovnali hru. Bohužel jsme si dovolili pár chyb a neproměnili jsme šance, proto Zubří vyhrálo zaslouženě.

 

Jiří Kekrt, trenér HC Gumárny Zubří: „Jsem maximálně spokojený s naším výkonem v první půli, nejsem zklamaný ani s výkonem v druhém poločase a jsem zklamaný z toho, co předvedli rozhodčí v druhé půli."

Doplňkové informace

  • Nejslepší střelci domácích: Petrovský 12/4, Strack 6, Klaban 4, Petřík 2, Hardt 1, Hečko 1, Vacula 1
  • Nejlepší střelci hostů: Řezníček 9/5, Zahradníček 6, Reček 5, Bechný 4, Šustáček 2, Douda 1, Horut 1, Šíra 1? Kašpárek 1, Václav 1
  • Sedmimetrové hody: 4/4 - 6/5
  • Vyloučení: 4 – 5
  • Červená karta: přímá ČK Bechný
  • Rozhodčí: Hanák, Pavlíče
  • Diváků: 518
Naposled upraveno Středa, 22 Říjen 2014 20:47
zpět na úvod