Neděle, 09 Listopad 2014 00:00

Zasloužené vysoké vítězství Hranic

Ilustrační foto Ilustrační foto

Extraliga - 10.kolo

TJ Cement Hranice – Sokol Přerov HC 35:15 (17:7)

onlajny-logo

Další vysokou porážku naložili Přerovu házenkáři Hranic. Už po patnácti minutách hry vedli o deset branek (12:2) a Přerované nedokázali vzdorovat domácímu tlaku. Druhý poločas pak domácí znovu zcela ovládli, vyhráli ho znovu o deset branek a v celkovém součtu tak Hanákům na cestu domů nabalili dvacetibrankovou prohru.

 

Richard Buček, asistent trenéra týmu Sokol Přerov: „Vysoké vítězství Hranic je zasloužené. Kvalita domácího mužstva se prokázala. Navíc domácí mají velký kádr a my si nemůžeme vybírat. Sice se nám někteří hráči vrací, ale naši mladíci ještě nejsou tolik sehraní, jak bychom potřebovali.""

 

Libor Hrabal, trenér týmu TJ Cement Hranice: „Když vyhrajeme o dvacet branek, tak se zápas hodnotí dobře. Soupeř je ale poslední a nemá takovou kvalitu, abychom mohli naše vítězství přeceňovat. V prvním poločase se nám dařilo v obraně, inkasovali jsme pouze sedm branek, což mě těší. Ve druhém poločase to také bylo dobré. Zahráli si i hráči z lavičky, což je vždy pozitivní. Jak ale říkám, soupeř je poslední, nemá na svém kontě ani jedno vítězství a my nesmíme naše vítězství přeceňovat. Jsem ale samozřejmě spokojený a toto vítězství nám může pomoci do dalších zápasů.“

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Mičkal 9, Rachač 6, Brož 5, Magrla 4, Zemánek 3, Gřes 3
  • Nejlepší střelci Hranic: Pernička 7, Buček 4, Hradil 3, Šoustal 1
  • Sedmimetrové hody při hře: 1/0 – 1/0
  • Vyloučení: 3 – 4
  • Červená karta: přímá ČK Kuba
  • Rozhodčí: Brůna, Halada
  • Diváků: 265
Naposled upraveno Neděle, 09 Listopad 2014 16:34
zpět na úvod