Sobota, 08 Listopad 2014 05:00

Valaši upevnili svou pozici v tabulce

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga - 10. kolo

HC Gumárny Zubří – HC Zlín 35:29 (19:14)

Zlín se ve vedení v zápase proti aktuálně vedoucímu celku tabulky držel pouze v prvních minutách zápasu. Potom převzali otěže utkání domácí, kteří si pak tří až šesti brankový náskok udrželi až do konce. Utkání s nádechem derby bylo hráno velmi tvrdě. I proto oba celky hrály často nekompletní. Když už se hosté dokázali přiblížit na tři branky rozdílu, srazili je domácí zpět do výraznějšího odstupu. V závěru utkání se pak navíc dobře předvedl brankář Orság, který tak pomohl Zubří k dalšímu vítězství, kterým si Valaši upevnili svou pozici.

 

Jiří Mičola, trenér týmu HC Zlín: „Myslím si, že to dopadlo tak, jak se očekávalo. Nám se bohužel nepovedl udělat ten zázrak, že bychom dokázali v dnešním utkání bodovat. Zubří má velice kvalitní kádr a já jsem s výsledkem utkání spokojený."

 

Jiří Kekrt, trenér týmu HC Gumárny Zubří: „Diváci viděli typické vyostřené derby, které bylo od začátku až do konce velmi dramatické. Na zlínských bylo vidět, že přijeli velmi namotivovaní. Samotné utkání bylo velmi agresivní z obou stran. V určitých momentech jsme ztráceli zodpovědnost a nechali jsme soupeře žít. V mnoha chvílích jsme si nebyli jisti výsledkem, ale jsem s výkonem družstva spokojený."

 

Doplňkové informace

  • Nejslepší střelci domácích: Řezníček 9/2, Bechný 5, Hrstka 5, Zahradníček 4, Kašpárek 4, Reček 3, Douda 3, Šíra 2
  • Nejlepší střelci hostů: Indrák 8, Zbránek 7, Dujčák 4/2, Poloz 4, Kafka 3, Plšek 2, Pernica 1
  • Sedmimetrové hody: 5/4 – 2/2
  • Vyloučení: 5 – 7
  • Červená karta:
  • Rozhodčí: Bubeníček, Kosmák
  • Diváků: 850
Naposled upraveno Pondělí, 10 Listopad 2014 05:07
zpět na úvod