Neděle, 30 Listopad 2014 08:47

Královopolští z Frýdku odjeli s dvoubrankovou porážkou

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga - 13. kolo

SKP Frýdek-Místek – Handball KP Brno 25:23 (12:7)

Házenkáři Frýdku – Místku se v neděli večer v průběžné tabulce extraligy v počtu bodů dotáhli na tým Králova Pole. Domácí kráčeli za vítězstvím poměrně přesvědčivě od prvních minut a právě náskok, který si vypracovali v úvodu utkání, se nakonec ukázal jako rozhodující. V 8. minutě to bylo 4:0, v 18. minutě 8:4 a krátce před přestávkou vedl tým Frýdku o šest branek 12:6. Vstup do druhého poločasu utkání se vyvedl lépe hostům, kteří ztrátu zkorigovali na 10:13 a sedm minut před koncem na soupeře už ztráceli jen jeden gól (22:21), poslední krok k vyrovnání ale nezvládli. Naopak Frýdek znovu odskočil a Královopolští tak z Frýdku odjeli s dvoubrankovou porážkou 23:25.

 

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek-Místek: „Bylo to důležité utkání jak pro nás, tak pro Brno. Bylo to utkání o čtvrté místo a průběh utkání tomu odpovídal. Brno nám svou trpělivou hrou nedovolilo vytvořit si větší náskok, my jsme neproměnili nějaké šance a kvůli nedůslednosti v obraně jsme dovolili Brnu zdramatizovat závěr. Nakonec si ale myslím, že body jsou zasloužené."

 

Andrej Titkov, trenér Handball KP Brno: „To utkání jsme prohráli v podstatě v prvním poločase. V druhém poločase jsme začali hrát svojí hru, která se ukázala jako úspěšná, bohužel na body to nestačilo, hrát se musí šedesát minut. Selhání v prvním poločase budeme řešit."

 

Doplňkové informace

  • Nejslepší střelci domácích: Kichner 8/1, Strack 5, Petrovský 4/2, Meca 3, Pomichálek 2
  • Nejlepší střelci hostů: Hanták 6, Aspiridis 5/3, Hubáček 4, Dostalík 3, Kubis 1
  • Sedmimetrové hody: 5/3 – 3/3
  • Vyloučení: 5 – 6
  • Červená karta:
  • Rozhodčí: Točík, Zych
  • Diváků: 492
Naposled upraveno Neděle, 07 Prosinec 2014 08:55
zpět na úvod