Neděle, 22 Únor 2015 20:09

Domácí potvrdili roli favorita zápasu

Ilustrační foto Ilustrační foto

Extraliga - 19. kolo

SKP Frýdek-Místek – Tatran Litovel 34:22 (15:10)

Domácí potvrdili roli favorita, porazili předposlední tým extraligové tabulky o 12 branek a vrátili se na pozice, zaručující start v play-off. Hostům dovolili jen jedinkrát, ve třetí minutě, jít do vedení, zbytek zápasu zcela ovládli a svůj náskok jen navyšovali. V první půli byl už sedmibrankový, ale hosté do poločasu korigovali. Druhou půli domácí zcela ovládli, přidali dalších sedm gólů navrch a ve zbývajících třech kolech se poperou o osmičku nejlepších.

 

Aleš Chrastina, trenér SKP Frýdek-Místek: „Jsme spokojeni s výsledkem a z celkového pohledu i s předvedenou hrou, i když jsme měli chvílemi výpadky, hlavně v obraně. Teď nás čekají důležité zápasy v Hranicích a doma s Lovosicemi a tam se budeme muset zlepšit. Je to ale další krok a další úspěch.“

 

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: „My jsme si přijeli spravit sebevědomí po nevydařeném utkání s Lovosicemi, podařilo se to jen částečně, protože nám nadále některé složky hry nefungovaly. Přesto je to malinko krok dopředu, protože se vracíme v některých součinnostech tam, kde jsme byli před utkáním s Lovosicemi. Na druhé straně Frýdek předvedl výborné utkání, blíží se play-off a je vidět, že vyspělé týmy nabírají formu, takže zasloužené vítězství. Pro nás je to čestná porážka a další důkaz, že máme co zlepšovat.

Doplňkové informace

  • Nejslepší střelci domácích: Petrovský 9/4, Klaban, Petřík po 5
  • Nejlepší střelci hostů: Konšel 8/1, Juříček 4, Barabáš, Dolák po 3
  • Sedmimetrové hody: 5/5 – 1/1
  • Vyloučení: 2 - 5
  • Červená karta:
  • Rozhodčí: Hanák, Pavlíček
  • Diváků: 483
Naposled upraveno Čtvrtek, 26 Únor 2015 20:20
zpět na úvod