Sobota, 21 Únor 2015 23:51

Hranicím patří zasloužené vítězství

Ilustrační foto Ilustrační foto

Extraliga - 19.kolo

Cement Hranice – A.S.A. Město Lovosice 19:17 (10:11)

onlajny-logo

Souboj mezi Hranicemi a Lovosicemi byl měřením obran a brankářům. Diváci viděli pouze šestatřicet branek. Ve vyrovnaném prvním poločase byli o branku úspěšnější házenkáři Lovosic, kteří však hned ve druhém poločase v Hranicích minimální náskok ztratili a tříbrankové vedení překlopili na svou stranu Cementáři. Ti ještě připustili jedno vyrovnání, když Landa, Chroustovský a Sýkora vyrovnali na 16:16. Poslední dvě minuty ale zvládli lépe házenkáři Hranic. Vítězný gól vsítil Petr Magrla, domácím vítězství pojistil ještě ze sedmičky Rachač.

 

Libor Hrabal, trenér Cement Hranice: „V tomto těžkém maratonu jsme dokázali zvítězit díky tomu, že jsme byli dobří v obraně, v útoku se nám totiž moc nedařilo. Karel Magrla nám chytil některé důležité balóny. My jsme zase nedali čtyři sedmičky. Ale bojovali jsme, šli jsme si za vítězstvím, kluci opravdu dřeli a ukázali, že dnes prostě chtěli. Zaslouží si velikou pochvalu, že to dotáhli do vítězného konce."

 

Vladimír Šuma, trenér A.S.A. Město Lovosice: „Utkání bylo velice vyrovnané po celých šedesát minut. Chvíli jsme vedli my, někdy zase Hranice. Do druhého poločasu jsme šli s jednogólovým náskokem. Začátek druhého poločasu se gólově nepodařil ani jednomu z týmů, ale pak Hranice i s trochou štěstí vyhrály. Naše kluky musím pochválit za bojovnost, protože jsme věděli, že to bude těžké vzhledem k tomu, že oba celky potřebují body. Závěr utkání ale zvládli lépe soupeři."

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Rachač 6/3, Magrla P. 4, Hastík 3
  • Nejlepší střelci Lovosic: Sýkora 4, Klimt 4, Chroustovský 2/1, Jonáš 2, Kolomazník 2
  • Sedmimetrové hody při hře: 7/3 – 3/1
  • Vyloučení: 2 – 2
  • Červená karta: -
  • Rozhodčí: Točík, Zych
  • Diváků: 240
Naposled upraveno Neděle, 08 Březen 2015 07:35
zpět na úvod