Neděle, 27 Září 2015 00:32

Další cenné vítězství Hranických borců

Ilustrační foto Ilustrační foto

Extraliga házené mužů - 4. kolo

Cement Hranice – KP Brno 31:29 (15:13)

onlajny-logo

Video ze zápasu

Vyrovnanější souboj než v Plzni sledovali diváci v Hranicích, i tady se ale z vítězství radoval domácí celek. Prvních čtyřicet minut byla hra zcela vyrovnaná, oba celky se střídaly v držení minimálního vedení. Potom se Hranice trhly do čtyřbrankového náskoku, závěr ale ještě Brňané dokázali zdramatizovat, když se minutu před koncem dotáhli na rozdíl dvou tref. Víc jim ale domácí nedovolili a uhájili těsnou výhru 31:29.

 

Libor Hrabal, trenér TJ Cementu Hranice: „Věděli jsme, že to nebude lehké utkání, protože po minulé výhře v Zubří jsme byli celou dobu v euforii. Do utkání jsme vstoupili zodpovědně a udělali jsme si náskok, trošku nás soupeř ale trápil jeho rychlými protiútoky. Do druhé půle jsme nastoupili trošku laxně a soupeř si vypracoval snadné vedení. Díky bohu jsme se vzpamatovali, zásluhou dobrým zákrokům brankáře Kučerky jsme poté moc neinkasovali a dostali jsme se do vedení na pět gólů. V závěru jsme to zase zdramatizovali technickými chybami, Brno však už naštěstí nevyrovnalo. Máme dva body, takže spokojenost."

 

Michal Hradil, trenér Handballu KP Brno: „Byl vidět rozdíl mezi námi a soupeřem. Předvedená hra ale nebyla špatná, dostali možnost skoro všichni hráči z lavičky a ukázali, že se umí zapojit do hry. To je pozitivní. Děláme však stále mnoho zbytečných chyb, a to je velká škoda. Jsem ještě takový smutný, toto totiž byl další zápas, který jsme mohli vyhrát, bohužel po individuálních chybách se nám to nepodařilo. Každopádně bych chtěl pochválit kluky, předvedli vcelku dobrý zápas."

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Magrla 11/4, Mičkal 9, Třeštík 3
  • Nejlepší střelci Brna: Mičola 11, Koubek 7, Stein 6/3
  • Sedmimetrové hody při hře: 5/4 - 4/3
  • Vyloučení: 5 – 6
  • Červená karta: přímá ČK Bavlnka
  • Rozhodčí: Macho, Hájek.
  • Diváků: 240
Naposled upraveno Středa, 30 Září 2015 00:44
zpět na úvod