Středa, 28 Říjen 2015 22:36

Talent M.A.T. Plzeň vyhrál zaslouženě

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga házené mužů - 9. kolo

Talent M.A.T. Plzeň - Cement Hranice 31:23 (19:11)

onlajny-logo

Video ze zápasu

Šlágr kola, souboj druhého s třetím celkem tabulky, sliboval napínavou podívanou. Té se ale diváci v Plzni nedočkali, viděli naopak velmi přesvědčivou výhru domácího celku. Už o přestávce si domácí do kabiny nesli osmibrankový náskok, když tým střelecky sedmi úspěšnými trefami táhl za výhrou Milan Škvařil. Na začátku druhého poločasu sice Cementáři korigovali ztrátu na pět branek, Plzeň ale krátce nato soupeři znovu odskočila na osm branek, navíc ji držel dobrým výkonem brankář Šmíd. Hranice už zápas nezdramatizovaly a z Plzně odjely poraženy rozdílem osm gólů.

 

Martin Šetlík, trenér SSK Talent M.A.T. Plzeň: „Přistoupili jsme k utkání zodpovědně a bylo vidět, že chceme udělat všechno pro to, abychom odčinili porážku z Karviné. Hned od úvodu jsme si vytvořili náskok, který jsme udržovali. Byl to náš osmý zápas v rytmu sobota-středa-sobota a ta únava je znát. Karel Šmíd podal velmi dobrý výkon.“

 

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: „Jeli jsme do Plzně bez tří hráčů stabilní sestavy a v obraně to bylo jasně znát. Museli jsme improvizovat a to se vymstilo. Dělali jsme neuvěřitelné množství technických chyb. Neproměňovali jsme šance hlavně v prvním poločase, kde se rozhodlo o utkání. Plzeň vyhrála zaslouženě."

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Hastík 6, Magrla 5/2, Mičkal 4/2
  • Sedmimetrové hody při hře: 7/6 – 4/4
  • Vyloučení: 9:6
  • Červená karta: ČK Šindelář, ČK Čadra
  • Rozhodčí: Kozler, Zych
  • Diváků: 925
Naposled upraveno Čtvrtek, 29 Říjen 2015 22:45
zpět na úvod