Sobota, 11 Březen 2017 20:16

Hranice ztratily šanci bojovat o medaile

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga - 21. kolo

HCB Karviná - TJ Cement Hranice 39:31 (19:15)

onlajny-logo

video-logo

 

Od začátku bylo utkání dost nervózní plné zbytečných vyloučení. Domácí se snažili o rychlou hru a to časem začalo přinášet ovoce. Přehrávali hosty právě rychlým tahem na branku, a když se k tomu přidal výborný výkon Petra Mokroše v brance, náskok začal narůstat právě v prospěch Karviné. Její vítězství nedokázali zvrátit ani dva desetigóloví střelci v hranickém dresu - Magrla s Hardtem. Hranice tak ztratily definitivně šanci proniknout do boje o medaile, Karviná se bodově odpoutala na pátém místě od šestého Brna.

 

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: „Dostali jsme 39 branek, a kdybychom chtěli vyhrát, museli bychom dát 40. A to je v Karviné hodně těžké. Domácí nás přehrávali rychlou rozehrávkou, my neproměnili až neuvěřitelné množství stoprocentních šancí, takže domácí vyhráli zaslouženě.“

 

Alexander Radčenko, asistent trenéra HCB Karviná: „Věděli jsme že Hranice nemají moc hráčů na střídání a tak jsme chtěli hrát co nejrychleji. To se podařilo, dali jsme hodně branek z rychlého přechodu. Mohli si zahrát i všichni z lavičky, takže spokojenost."

 

  • Nejlepší střelci Karviné: Hanisch 8, Solák 7, Frančík 6, Mlotek 5
  • Nejlepší střelci Hranic: Petr Magrla 10/3, Hardt 10, Hlaváč 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 5/2 - 5/5
  • Vyloučení: 5/2 - 5/5 ČK Solák (KAR), Mičkal (HRA)
  • Rozhodčí: Bečička, Bubeníček
  • Diváků: 586

 

Naposled upraveno Pondělí, 13 Březen 2017 20:37
zpět na úvod