Pátek, 28 Duben 2017 18:13

Další extraligové utkání, ve kterém již co se týče umístění o nic nešlo

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga házené 2016/17 – Play-out, 6. kolo

TJ Sokol Nové Veselí - TJ Cement Hranice 28:25 (15:9)

onlajny-logo

video-logo

 

Utkání, ve kterém již co se týče umístění o nic nešlo, se proměnilo záhy v oslavy v ZDT Aréně. Opět plná hala viděla od začátku bezstarostnou házenou, v níž vynikali gólmani obou celků, novoveselský Schams i hranický Karel Magrla. Na hranických byla znát snaha nezranit se před důležitou baráží o extraligu. Nové Veselí odskočilo již v prvních minutách o čtyři branky a tento náskok udržovalo po celý zápas. Domácí se tak ve výtečné atmosféře rozloučili s publikem, které jim zachovalo věrnost i v době dlouhého bodového půstu na úvodu sezóny. První výhru si připsali až v 7. kole proti Hranicím, tedy stejnému soupeři, proti kterému, také vítězstvím, sezónu zakončili.

 

Pavel Hladík, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „Chci poděkovat všem hráčům za celoroční přístup, nyní sklízíme ovoce naší práce. Zápasy play-out byly pro nás do dalších let možná důležitější, než kdybychom postoupili do play off. Dokázali jsme vyhrát pět těžkých utkání pod obrovským tlakem a takto mladý tým se nesesypal! Chci poděkovat divákům a spoustě lidí, kteří se podílejí na organizaci všech zápasů. To, co nyní v Novém Veselí prožíváme, je ale hlavně zásluha trenérů mládeže, kteří svoji práci dělají na vysoké úrovni. Už teď se těšíme se na další skvělou sezónu!"

 

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: „Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích a bylo hráno ve slušném tempu. Nám šlo o to, aby se nikdo nezranil, a abychom se připravili na baráž. Byla vidět síla mladíků z Veselí a nám šlo o to uhrát alespoň dobrý výsledek. To se nám nakonec podařilo. Všichni hráči jsou v pohodě a můžeme se pustit do baráže."

 

  • Nejlepší střelci Nového Veselí: Ptáčník 5, Bartůněk, Burnazovič, Chosik a Najman po 3
  • Nejlepší střelci Hranic: Čadra a Mičkal po 5, Balhárek, Horut a Indrák po 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/2 - 5/3
  • Vyloučení: 3 – 5
  • Rozhodčí: Hájek, Macho
  • Diváků: 500

 

Naposled upraveno Pondělí, 28 Srpen 2017 21:15
zpět na úvod