Sobota, 29 Říjen 2011 17:00

Druhý poločas ovládli hosté z Hranic

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tipgames extraliga - 8. kolo

Brno – Hranice 24:36 (14:17)

TVCOM logo-th

Do Brna jsme odjížděli s jednoznačným cílem. Odvést si dva body i přesto, že jsme znali sílu soupeře, neboť v posledním kole urval dva body ve Frýdku-Místku.

Začátek byl velice vyrovnaný, a i když jsme vedli, soupeř nám nedovolil odskočit na více než na dvě branky. Až ke konci první půle, kdy jsme zlepšili obranu, a Brno začalo chybovat, se nám podařilo vytvořit si náskok čtyř branek. Tento náskok jsme mohli posledním naším útokem ještě zvýšit, ale technickou chybou jsme dali možnost domácím snížit na 14:17 a za tohoto stavu jsme také odcházeli do kabin.

Ani tříbrankové vedení nám nedávalo ještě do druhého poločasu potřebný klid. Avšak zvýšenou koncentrací a agresivitou v obraně se nám podařilo gól za gólem zvyšovat naše vedení. Také brankář Kučerka si zapisoval více úspěšných zákroků a v útoku jsme vždy našli prostor k zakončení, ve kterém jsme byli také úspěšní, v čemž nám nezabránilo ani střídání domácích brankářů. A tak jsme během 20 minut odskočili na rozdíl 13 branek a posledních pět minut dohrát v klidu. Za kolektivní a bojovný výkon jsme si z Brna odvezli dva zasloužené a důležité body.

Na tomto místě patří i poděkování skupince našich fanoušků, kteří nás do Brna přijeli povzbudit. Díky!!!

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Brna: Večeřa 7, Hubáček 7/1, Korejčík 3, Křibík 2, Kudla 2
  • Nejlepší střelci Hranic: Galus 6/4, Dolák 5, Weintritt 5, Čadra 4, Inrák 4, Bajgar 4, Šíra 4
  • Úspěšnost zásahů: Kučerka 51%
  • Sedmimetrové hody při hře: 1/1 : 4/4
  • Vyloučení: 2 : 3
  • Rozhodčí: Králíček, Simu
  • Diváků: 548
Naposled upraveno Pondělí, 31 Říjen 2011 10:19
zpět na úvod