Sobota, 09 Září 2017 15:36

Oslavy šedesáti let házené v Lovosicích oslavili Lovci vítězstvím

Foto ze hry Foto ze hry

Extraliga házené 2017/18 – 3.kolo - předehrávka

HK FCC Město Lovosice – TJ Cement Hranice 28:22 (13:14)

onlajny-logo

 

Oslavy šedesáti let házené v Lovosicích oslavili Lovci vítězstvím. Zápas prvního kola proti Dukle Praha byl odložen kvůli účasti Dukly Praha v Poháru EHF, proto si v úvodním extraligovém víkendu předehráli hráči Lovosic svůj zápas třetího kola proti týmu Hranic. V prvním poločase tahali Lovci za kratší konec, ve druhé půli se ale jejich hra výrazně zlepšila, svůj tým podpořil brankář Adamík a dobrým střeleckým výkonem pomohl Konarík. Hranice se držely v kontaktu pouze v prvních deseti minutách druhého poločasu, pak už na hřišti dominovali jen hráči Lovosic a utkání dovedli přesvědčivě k vítěznému konci.

 

Určitě si ještě všechno nesedlo. Bude to chtít asi trošku čas, aby si jeden na druhého zvykl. Chyběla nám také údernost ostrých spojek, tam jsem čekal, že dáme trošku víc jednoduchých gólů, nestalo se tak,“ ohlížel se za prvním vystoupením svého týmu v nejvyšší soutěži trenér Libor Hrabal.

 

Včetně posil Tomášů Bechného a Perničky či Jiřího Kozlovského nastoupili hraničtí borci v úžasné atmosféře k utkání v Lovosicích. Předehrávka 3. kola soutěže se nesla ve znamení oslav šedesáti let lovosické házené. Duel se sehrál před více než dvou tisíci fanoušky na tamním zimním stadionu a slavit mohli domácí i po utkání. Cementáři sice po poločase vedli 14:13, ve druhé půli ale propadli. Nakonec do Plzně museli přejíždět s pachutí porážky 22:28.

 

„V takové atmosféře se hraje výborně. Domácí dělali vše pro to, aby ty oslavy dopadly vítězně. Vypadalo to celkem nadějně, ale nezvládli jsme začátek druhého poločasu. Z toho už jsme se nevzpamatovali. Dali jsme dvaadvacet gólů, což je hrozně málo. Neproměňovali jsme vyložené šance,“ mrzelo Libora Hrabala.

 

  • Nejlepší střelci Lovosic: Konárik 7, Motl 5, Klimt 5/1
  • Nejlepší střelci Hranic: Magrla 4, Mičkal 4/3, Indrák 3, Kozlovský 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 1/1 – 5/4
  • Vyloučení: 3 - 5
  • Rozhodčí: Hanák, Pavlíček
  • Diváků: 2020

 

Naposled upraveno Úterý, 12 Září 2017 19:41
zpět na úvod