Sobota, 25 Listopad 2017 18:52

Zcela vyrovnané utkání bohužel se špatným koncem pro Cementáře

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Extraliga házené 2017/18 – 10. kolo

KH Kopřivnice – TJ Cement Hranice 32:31 (17:17)

onlajny-logo

video-logo

 

Zcela vyrovnané utkání sledovali fanoušci házené v Kopřivnici. Domácí se drželi v těsném vedení po většinu hrací doby, poprvé pustili k minimálnímu náskoku Hranice až ve 42. minutě (22:23). Potom se opět chopili vedení házenkáři Kopřivnice, zkušeném soupeři ale ne a ne výrazněji odskočit. V poslední minutě tým hranic opět dosáhl na vyrovnání, o výsledku utkání ale rozhodl v posledních vteřinách zápasu trefou z devítimetrového hodu Miroslav Rachač.

 

Lubomír Veřmiřovský, trenér Kopřivnice : „Musím uznat, že remíza by utkání slušela, ale jsem moc rád, že se nám v závěru podařilo proměnit poslední devítku a máme dva body,“ sdělil po dramatické koncovce kouč Kopřivnice Lubomír Veřmiřovský, jenž si uvědomoval, že tentokrát nebyl výkon jeho družiny zcela ideální. „Kluky musím ocenit za bojovnost, protože na hřišti nechali všechno, ale tak špatně bránit jsem je ještě neviděl. Ale je strašně těžké vyhrát, když se tolik nedaří, takže za to klobouk dolů,“ pokyvoval hlavou šéf kopřivnického souboru po páté výhře v ročníku.

 

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: „Pro diváky to bylo určitě atraktivní. Velká škoda, že jsme ve druhém poločase neproměnili důležité situace, kdy jsme mohli jít do dvougólového vedení. Nepodali jsme špatný výkon a zápasu by slušela remíza, ale Kopřivnice nakonec šťastně vyhrála,“ hovořil po těsné porážce trenér Cementu Libor Hrabal, jenž v minulosti působil v roli hráče i trenéra právě v Kopřivnici.

 

  • Nejlepší střelci Kopřivnice: Petřík 6/2, Hanus 6, Hardt 4, Mynář 4/1
  • Nejlepší střelci Hranic: Tůma 5, Indrák 5, Brož 4
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/3 – 1/1
  • Vyloučení: 4:6
  • Rozhodčí: Hanák, Pavlíček
  • Diváků: 650

 

Naposled upraveno Pondělí, 27 Listopad 2017 19:06
zpět na úvod