Neděle, 04 Březen 2018 08:29

Zápas mezi Cementem a Strakonicemi měl jednoznačný průběh

Ilustrační foto Ilustrační foto

Extraliga házené 2017/18 – 18. kolo

TJ Cement Hranice – HBC Strakonice 1921 40:28 (21:12)

onlajny-logo

video-logo

 

Utkání mezi Cementem Hranice a Strakonicemi bylo opravdu jednoznačné. Zkušený tým Hranic si už v prvním poločase vypracoval vysoký devítibrankový náskok a ve druhém poločase svůj výkon potvrdil natolik, že nakonec v jejich domácí hale zasvítila čtyřicítka. Střelecky vynikali především zkušení kanonýři Bechný, Indrák a Magrla, sekundovali jim Hub a Kozlovský. Nováček soutěže se snažil odpovídat, i přesto jeho ztráta stále narůstala a zápas tak skončil dvanáctibrankovou porážkou Strakonic 28:40.

 

„Do zápasu jsme šli s cílem zvítězit, to se nám podařilo. Takovým rozdílem se to povedlo díky tomu, že jsme byli disciplinovaní a úspěšní v koncovce,“ pochvaloval si hranický trenér Libor Hrabal.

 

„Tomáš Bechný zahrál dobrý zápas, konečně se mu začalo dařit. Jinak si myslím, že to byl dobrý kolektivní výkon,“ chválil Hrabal své svěřence. „Čtyřicet pět minut pracovala dobře obrana, v útoku jsme se prosadili, neměli žádné velké výkyvy. Až v závěru jsme trošku polevili, pod dojmem toho, že vedeme o nějakých čtrnáct bodů,“ dodal trenér.

 

  • Nejlepší střelci Hranic: Bechný 10/1, Indrák 8, Magrla 6
  • Nejlepší střelci Strakonic: Nejdl 6, Mošovský 5/2, Matoušík 5, Samek 5
  • Sedmimetrové hody při hře: 1/1 – 3/2
  • Vyloučení: 5:3
  • Rozhodčí: Bubeníček, Petruška
  • Diváků: 100

 

Naposled upraveno Středa, 07 Březen 2018 08:45
zpět na úvod