Sobota, 17 Březen 2018 23:13

Remízou skončilo vyrovnané utkání sobotního dopoledne v Hranicích

Foto ze hry Foto ze hry

Extraliga házené 2017/18 – 20. kolo

TJ Cement Hranice – SKKP Handball Brno 24:24 (14:11)

onlajny-logo

video-logo

 

V zápase se nejdřív lépe vedlo Hranicím (7:3, 9:6). Krátce před přestávkou se Brno už už dotáhlo na rozdíl branky, do šaten si ale přece jen nesli tříbrankovou výhodu házenkáři Cementu. Navrch měli až do 43. minuty a stavu 19:15. Pak přišla šestibranková šňůra v podání Brna, dařilo se především Hantákovi a deset minut před koncem tak otočili Jihomoravané vývoj zápasu a chopili se vedení 21:19. Pak museli stále dotahovat házenkáři Hranic, Tůma s Magrlou ale ještě v 57. minutě překlopili vedení na stranu domácích. Vyrovnávací gól a jeden bod pak Brnu zařídil Havlát. Soupeře tak sice v tabulce udrželi za sebou, sami však dva body na osmou příčku ztrácejí.

 

„Samozřejmě jsem zklamaný. Je to ztráta bodu, který nám mohl pomoci do play-off. Teď budeme muset oba zápasy vyhrát a spoléhat na to, že ostatní klopýtnou,“ kroutil hlavou trenér Hranic Libor Hrabal. „Ještě na začátku druhého poločasu to bylo růžové. Pak ale přišla hrozně slabá chvilka našeho týmu. Vepředu jsme se nedokázali vůbec prosadit, dostali jsme šňůru šesti branek a Brno najednou vedlo. My jsme byli pod tlakem, nakonec jsme ještě vydřeli remízu,“ ohlížel se kouč.

 

„Myslím si, že ten zápas jsme neměli pustit z rukou. Při vedení o pět gólů už jsme měli Brno dodělat. Ale dali jsme soupeři šanci, ten se jí chytil. Nakonec můžeme ještě být rádi za bod,“ uzavřel Libor Hrabal.

 

  • Nejlepší střelci Hranic: Magrla 7/3, Tůma 4, Stržínek 3, Hub 3, Indrák 3
  • Nejlepší střelci Brna: Hanták 8/2, Hastík 5, Stein 4
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/4 – 4/2
  • Vyloučení: 5:4
  • Rozhodčí: Bečička, Horák
  • Diváků: 120

 

Naposled upraveno Neděle, 18 Březen 2018 23:28
zpět na úvod