Pátek, 27 Duben 2018 19:22

Nekoncentrovanost, špatná obrana, ztráta míčů a prohra Cementářů

Foto ze hry Foto ze hry

Extraliga házené 2017/18 – nadstavba 9-12 - 1 část / 3 kolo

SKKP Handball Brno – TJ Cement Hranice 36:32 (18:14)

onlajny-logo

video-logo

 

Do začátku utkání vstoupili lépe Brňané, kdyz qaaa v první desetiminutovce vybojovali dvoubrankové vedení 7:5. Mezi 18. a 20. minutou domácí dokázali do soupeřovy brány nasměrovat sérii tří branek a dostat se tak do vedení 13:9. Tento náskok Cement do konce první půle nedokázal otočit a do šaten tak s větším klidem odcházeli brněnští házenkáři. Druhou polovinu zápasu měli domácí zcela pod kontrolou. Své vybojované vedení z první půle ještě navýšili na sedm branek. Zbývající čtyři minuty už Hranicím pro obrat zápasu nestačily a Brňany tak od prvoligové propasti zatím dělí šest bodů.

 

Ivan Minařík, SKKP Handball Brno: “My jsme dva body potřebovali, chtěli jsme je a máme je. Takže z naší strany určitě spokojenost. Určitě nejsem spokojený s hrou v obraně, kde se udělala spousta chyb. Dařil se nám přechod do rychlého protiútoku, minimálně v začátku utkání. Díky tomu jsme si vypracovali nějaký náskok, který jsme poté v podstatě už jen udržovali a dovedli do vítězného konce.”

 

Marek Martin, TJ Cement Hranice: “Do Brna jsme přijeli s vidinou zisku alespoň bodu nebo se alespoň porvat o vítězství. Bohužel naši hráči přistoupili k zápasu nezodpovědně a na výsledku to je vidět. Nekoncentrovanost, špatná obrana, v útoku ztráta míčů nebo neproměňování vyložených šancí.”

 

  • Nejlepší střelci Brna: Hastík 6/1, Cáb 6, Hanták 5
  • Nejlepší střelci Hranic: Indrák 6, Čadra 5, Kozlovský 5
  • Sedmimetrové hody při hře: 5/2 – 1/1
  • Vyloučení: 1:1
  • Rozhodčí: Macho, Hájek
  • Diváků: 228

 

Naposled upraveno Neděle, 29 Duben 2018 20:49
zpět na úvod