Sobota, 08 Září 2018 18:32

Do nové extraligové sezóny vstoupil Cement Hranice vítězstvím

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Strabag Rail Extraliga - 1. kolo

TJ Cement Hranice – SKKP Handball Brno 31:24 (20:12)

onlajny-logo

video-logo

 

Začátek zápasu nasvědčoval, že půjde o vyrovnané utkání. To platilo ale pouze pro první desetiminutovku. Domácí si agresivní hrou a přesnými zásahy vypracovali sedmibrankový náskok. V patnácté minutě tedy na ukazateli skóre svítil stav 14:7. Gólový náskok si Cementáři pohlídali až do konce prvního poločasu. V tom druhém ovšem diváci už tak pohlednou házenou neviděli. Brno se snažilo se zápasem ještě něco udělat, ale na více něž pětibrankový dostřel se nedostalo. Domácí si tedy připisují první extraligové body za vítězství 31:24.

 

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: "Do nové sezony jsme chtěli vstoupit vítězstvím, což se nám podařilo. Základem dnešního vítězství byl výkon v prvním poločase kde jsme si vytvořili dobrý náskok do druhé půle. Díky agresivní obraně, agresivním útokům a proměňováním šancí jsme zvyšovali náš náskok gól za gólem. V druhém poločase určitě Brno nesložilo zbraně, chtěli zvrátit výsledek a my jsme jim pomohli k lehké korekci brankového rozdílu. Především neproměňováním šancí a více či méně statickou hrou v útoku. Ale víc než na rozdíl pěti gólu jsme Brno nepřipustili a dotáhli zápas do vítězného konce. Dík patří hráčům za bojovnost."

 

Andrej Titkov, trenér SKKP Handball Brno: "V prvním poločase to byl z naší strany velmi ustrašený a nedisciplinovaný výkon okořeněný velkým množstvím nevynucených technických chyb, na kterých se podepsali i zkušení hráči. To rozhodlo o osudu celého utkání."

 

  • Nejlepší střelci Nového Hranic: Indrák 10, Magrla 5, Mlotek 4
  • Nejlepší střelci Brna: Havlát 4, Koubek 4, Číž 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/3 – 3/3
  • Vyloučení: 2:3
  • Rozhodčí: Fukala Přemysl, Mohyla Radek
  • Diváků: 150

 

Naposled upraveno Neděle, 02 Prosinec 2018 21:12
zpět na úvod