Sobota, 01 Prosinec 2018 18:53

Do Brna Cementáři jeli s cílem vyhrát, bohužel čekala je remíza

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Strabag Rail Extraliga – 12. kolo

SKKP Handball Brno – TJ Cement Hranice 25:25 (16:15)

onlajny-logo

video-logo

Sobotní utkání bylo velmi vypjaté až do poslední sekundy. Vyrovnaný duel, v němž si Brno dokázalo vždy najít v první patnáctiminutovce cestu k jednobrankovému náskoku, zvládli hosté následně hravě otočit na 9:11. V závěru první půle byli nakonec úspěšnějšími domácí (16:15). V duelu zářili i golmani na obou stranách. Druhá polovina byla dramatická až do posledních sekund. V 57. minutě bylo dorovnáno na 25:25. Minutu před koncem mohl Vaněk získat stav na stranu svého týmu, ovšem označkoval horní tyč. Ani Hranicím se nepodařilo skórovat a duel tak skončil nerozhodně.

 

Andrej Titkov, SKKP Handball Brno: “Nezachytili jsme úvod druhého poločasu. Soupeř si vytvořit náskok jen díky několika zákrokům Pšenici se nám podařilo otočit hru a sedmičkou jsme sahali po dvou bodech. Nedosáhli jsme ale na ně. Jsme rádi za bod.”

 

Libor Hrabal, TJ Cement Hranice: “Do Brna jsme jeli s cílem vyhrát. Měli jsme za sebou nějaké zápasy, které jsme prohráli a říkali jsme si, že se musíme už chytit. Jestli byl získaný bod chycením se něčeho, je otázkou. Doufám, že ano a budeme bodovat dále. Podle mě o byl vyrovnaný zápas. Je škoda neproměněných vyložených šancí. Myslím si, že Brno může být rádo za bod a my v konečném důsledku nejspíš taky.”

 

  • Nejlepší střelci Brna: Vaněk 6/2, Hlípala 6, Koubek a Petrovic po 4
  • Nejlepší střelci Hranic: Indrák 7, Magrla 5/2, Mlotek a Bechný po 4
  • Sedmimetrové hody při hře: 4/2 – 3/2
  • Vyloučení: 4:6
  • Rozhodčí: Baader, Novotný
  • Diváků: 265

 

Naposled upraveno Sobota, 26 Leden 2019 11:55
zpět na úvod