Sobota, 30 Březen 2019 17:57

HC ROBE Zubří oplatili tvrdě Cementářům porážku z posledního kola

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

Play out STRABAG Rail Extraligy: 2. kolo

HC ROBE Zubří – TJ Cement Hranice 32:20 (13:10)

onlajny-logo

video-logo

Domácí podruhé za sebou ve své hale v play-out rozehráli další zápas play-out. Dnes přijely na Valašsko Hranice, tým, který zaručil neúčast Zubřanů v play-off. Domácí již před začátkem zápasu naznačovali, že porážku z posledního kola chtějí oplatit a to tvrdě. Hned ze startu utkání byl stav stejný jako proti Litovli – 4:0. Vzápětí byl stav 7:3 a vypadalo to na snadnou výhru domácích. Až do 15. minuty byl rozdíl čtyřbrankový. Poté hosté ale svůj výkon zlepšili a drželi se na dohled domácím. Dokonce první půle se dotáhli Hraničtí pouze na dvě branky. V poslední minutě však domácí dali gól a poločas skončil 13:10. Ve druhé půli nebyla k vidění žádná změna a domácí si pohlídali vedení. V závěru během 5 minut Zubří 5 brankami potvrdilo svou jasnou výhru.

 

Dušan Poloz, HC Robe Zubří: „Hráli jsme krásný zápas, s určitými pasážemi, které nebyly ideální. Výhra o 12 mluví za vše. To je z mé strany vše.“

 

Miroslav Barťoň, trenér Cementu Hranice: „Celou dobu jsme v zápasu hledali tu vnitřní motivaci, abychom jsme to zde nepřijeli odstát, kluci se zvedli díky zákrokům Pepy Kučerky, který nád podržel v nekoncentrovaném výkonu v úvodu. Drželi jsme se do závěru poločasu. I do poloviny druhého poločasu jsme drželi krok, pak jsem se opět dostali do propadu. Neviděl jsem hráče, který by to vedl. Takže gratulace Zubří."

 

  • Nejlepší střelci Zubří: Dořičák 7, Šustáček 7/2, Janíček 4
  • Nejlepší střelci Hranic: Mičkal 9/3, Andrš 3, Bechný a Švébiš 2
  • Sedmimetrové hody při hře: 2/4 – 3/3
  • Vyloučení: 4:6
  • Rozhodčí: Baader, Novotný
  • Diváků: 821

 

Naposled upraveno Neděle, 31 Březen 2019 18:11
zpět na úvod