Neděle, 29 Září 2019 07:02

Špatný výkon Cementářů v útoku zapříčinil prohru v Novém Veselí

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail Extraliga - 4. kolo

TJ Sokol Nové Veselí – TJ Cement Hranice 24:17 (11:8)

onlajny-logo

video-logo

 

Ve čtvrtém kole čekal domácí tým už třetí zápas během posledního týdne. Přesto domácí potvrdili stoprocentní bilanci před domácím publikem. Zápas se rozjížděl opatrně, oběma týmům dobře fungovala obrana. Veselí se ve druhé minutě ujalo jako první vedení, které si drželo až do konce prvního poločasu, jenž skončil poměrem 11:8. Skvělý výkon předváděl v domácí brance gólman Studený, který svůj tým mnohokrát podržel. Podpořila ho i obrana, která dovolila soupeři skórovat pouze 17 gólů. Hranice celý zápas bojovaly, aby se domácímu celku ve skóre přiblížily. Útok se kromě šestibodového Mlotka nedokázal příliš prosadit a potrápit tak domácí tým o něco víc.

 

Pavel Hladík, trenér TJ Sokol Nové Veselí: „Především děkuji Hranicím za pěkný zápas. Byl to zápas dvou připravených soupeřů, Hranice to demonstrovaly v obraně. Ale i my jsme byli připraveni v obraně, dostali jsme jenom 17 gólů, což je super a odrazilo se to i na gólmanovi. Chtěl bych poděkovat týmu, protože měl těžkou sérii a fyzicky neodešel. Samozřejmě jsou dva body o to chutnější během pouťového víkendu, takže hráče beztak doma čeká zaslouženě dvojitá porce řízků a bramborového salátu (smích).“

 

Miroslav Bartoň, trenér TJ Cement Hranice: „Nebudu se tajit tím, že jsme tady chtěli urvat nějaký bod. Připraveni jsme byli po stránce obrany, s tou jsem byl spokojen. V útočné fázi to ale byla tragédie, to jsem u hráčů ještě neviděl. Samozřejmě výborný výkon domácího gólmana, ale ohromná nekoncentrovanost na naší straně. Na 17 gólů prostě nikdo nevyhraje ani doma, natož venku.

 

  • Nejlepší střelci Nového Veselí: Bartůněk a Sekulič po 4, Krčál 3
  • Nejlepší střelci Hranic: Mlotek 6, Menšík a Padalík po 2
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/2 – 2/1
  • Vyloučení: 2:4
  • Rozhodčí: Hájek, Nezbeda
  • Diváků: 280

 

Naposled upraveno Neděle, 29 Září 2019 07:20
zpět na úvod