Sobota, 30 Listopad 2019 14:01

Trenér Cementu Hranice byl ze zápasu s SKKP Brno hodně zklamán

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail Extraliga - 12. kolo

SKKP Handball Brno - Tj Cement Hranice 25:21 (10:11)

onlajny-logo

video-logo

 

Do sobotního utkání brněnští házenkáři vstoupili s velkým odhodláním, ale také s velkou střeleckou smůlou. Osm minut domácí pouze inkasovali góly a teprve v deváté minutě královopolští házenkáři prolomili střeleckou nemohoucnost. Koubek tak vstřelil první gól Brňanů. Domácí brankař Pšenica vychytal nejednu jasnou příležitost a zavřel branku i na 2 sedmimetrové hody. O góly v prvním poločase se ze strany domácích zapříčil i Vít Kučera a pomohl tak domácímu týmu dohnat ztrátu úspěšnými třemi sedmičkami. Hranice udávaly tempo prvního poločasu, diváci viděli také kvalitní výkon brankaře hostujícího týmu. Ale Kéniku se nakonec podařilo dohnat brankovou ztrátu a do šaten šli hráči za stavu 10:11 pro Hranice. Do druhé poloviny zápasu oba dva týmy vstoupily s odhodláním získat body. Pět minut neviděli fanoušci padnout gól ani na jedné straně a tomu mohly vděčit oba dva týmy se zesílenou obranou. Ke konci zápasu udělaly oba dva týmy velké množství technických chyb, které je oslabily a Brno krátce hrálo jen ve třech hráčích. Posledních 10 minut domácí zabojovali a získali tak potřebné body a připisují si výhru 25:21

 

Ivo Vávra, trenér SKKP Handball Brno: „Jsme rádi za získané 2 body Byl jsem zklamán ze zápasu, který jsme odehráli v Hranicích. Dnes v domácím prostředí jsme 10 minut nedali gól. Za celý zápas jsme nedali 27 příležitostí, předvedli jsme velké množství nepřipravených střel. V druhé půlce zápasu jsme chtěli na Hranice vlítnout. Děkuji za bojovnost hráčů, ale na naší straně přišla fatální selhání jednotlivců. Naštěstí pro nás udělaly Hranice více technických chyb. Byla to divoká házená, asi ne atraktivní pro oko diváka. Jsme rádi za získané 2 body."

 

Miroslav Bartoň, trenér Cementu Hranice: „Z dnešního zápasu jsem zklamán. Nelíbilo se mi to. 10 minut jsme sice hráli koncentrovaně a získali si tak vedení, ale potom jsme začali dělat chyby, které nemají s extraligový týmem nic společného. Klíčový pro nás byl druhý poločas. Domácí svoji taktickou hrou získali převahu a vítězství jsme si nezasloužili."

 

  • Nejlepší střelci Brna: Vaněk 6, Koubek 3, Bosák 3
  • Nejlepší střelci Hranic: Andrst 3, Mlotek 3, Magrla 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/4 - 3/1
  • Vyloučení: 4:3
  • Rozhodčí: Fukala, Mohyla
  • Diváků: 213

 

Naposled upraveno Úterý, 03 Prosinec 2019 14:38
zpět na úvod