Sobota, 21 Listopad 2020 21:19

Brno si díky svému bojovnému výkonu odvezlo z Hranic cenný bod

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail Extraliga - 11. kolo

TJ Cement Hranice – SKKP Handball Brno 22:22 (13:10)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Po dlouhé pauze se Hranice představily na domácí půdě. V 11. kole STRABAG Rail Extraligy k nim zavítal celek z Brna. Začátek utkání vyšel lépe hostujícímu týmu, který se díky rychlým gólům dostal do tříbrankového vedení. Domácí celek zlepšil v druhé půli poločasu svůj projev v postupném útoku a zagresivnil obranu. Po proměněné sedmičce ve 29. minutě domácí křídelník Magrla navýšil skóre a do šaten domácí odcházeli s tříbrankovým vedením. Druhý poločas nabídl dramatickou a pohlednou házenou. Celek Brna se snažil snižovat náskok domácích, kteří si své vedení drželi do závěru zápasu. Posledních deset minut patřilo Brnu, které se úspěšně prosazovalo v postupném útoku. Domácí se v útoku začali trápit, a kvůli své uspěchané střelbě dali šanci Brnu na srovnání. V 60. minutě zápasu z proměněné sedmičky srovnal stav brněnský Stein na 22:22. Domácí zkoušeli s výsledkem ještě něco udělat, avšak Brno si remízu pohlídalo. Brněnský celek si díky svému bojovnému výkonu v závěru utkání odvezl z Hranic cenný bod.

 

Trenéra domácího týmu Jaroslava Hudečka zklamal úvod zápasu I samotný výsledek: “Dneska jsme začali špatně. Byli jsme neagresivní v obraně, jalový v postupném útoku a začali jsme prohrávat 0:3. Stejný obraz hry v koncovce, naše uspěchaná střelba v nepřipravených pozicích. Navíc jsme hráli v pěti a vystřelili jsme úplně zbytečně. Pro mě je to svým způsobem obrovská ztráta po utkáních v Novém Veselí a Frýdku-Místku. Nechci zatratit mančaft, ale měli jsme potvrdit vítězství v posledních dvou utkáních. Dneska jsme měli vyhrát.”

“Určitě se dneska jednalo o velmi kvalitní utkání, kde Hranice potvrdily jejich současnou formu. Jsem rád, že jsme do utkání solidně vstoupili. Vedli jsme, pak bohužel jsme ztratili druhou půlku a nakonec jsme poločas prohráli. Na konci utkání jsme naší morálkou a srdíčkem to dorvali. Děkuju za to klukům, že jsme to nezabalili a nakonec zvládli. Tenhle bod má pro nás stejnou cenu, jako bychom tady vyhráli. Dneska určitě patří poděkovat týmu, že to nevzdal a makal až do poslední vteřiny. Musím taky smeknout před trenérem Hranic Jaroslavem Hudečkem, jak to v Hranicích zvedl a byli na nás výborně připraveni,” podal k hodnocení svůj pohled trenér Brna Pavel Hladík.

  • Nejlepší střelci Hranic: Magrla 6, Brož 4, Mucha 4
  • Nejlepší střelci Brna: Šipka 6, Jezdimirović 5,
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/0 – 3/2
  • Vyloučení: 3:4
  • Rozhodčí: Kichner Petr, Vacula Michal

 

Naposled upraveno Sobota, 12 Prosinec 2020 21:35
zpět na úvod