Sobota, 27 Březen 2021 18:52

Mužstvo Králova Pole došlo pro pohodlné vítězství s výsledkem 28:21

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail Extraliga - 22. kolo

SKKP Handball Brno – TJ Cement Hranice 28:21 (14:13)

onlajny-logo

video-logo

Odkaz na Facebook

 

Do utkání vstoupili více aktivně domácí, kteří se hned ze startu uvedli dvěma brankami. Kénik si svůj gólový náskok udržoval až do 19. minuty, kdy ale střeleckou slinu chytli hosté, kteří během pěti minut nastříleli pět branek, obdrželi pouze jednu a poprvé v zápase se ujali vedení. Svěřenci Pavla Hladíka ale zabrali a v tuhém boji si vzali jednobrankové vedení zpět na svoji stranu, vydrželo jim až do konce první půle.

Do druhé půle vstoupilo lépe opět Královo Pole, když si v poměrně krátkém čase vytvořilo čtyř brankový náskok, který pak domácí borci postupně navyšovali. V 49. minutě vedli domácí už o osm branek a vše nasvědčovalo tomu, že Brno zakončí základní část vítězně. Hranice se herně na poslední desetiminutovku domácím ještě vyrovnali, nic to ale nezměnilo na tom, že si Kénik došel pro pohodlné vítězství výsledkem 28:21.

"Dostali jsme se do normálního procesu, kdy máme jeden zápas týdně a jsem rád, že jsme to potvrdili, že z posledních pěti zápasů máme čtyři výhry, takže jsme spokojení. Bohužel dneska ta první půlka nebyla taková, jak bychom chtěli, ale v té druhé už jsme dominovali a jsem rád, že jsme vyhráli takovým vysokým rozdílem. Řekl bych, že to vítězství je dnes zasloužené," zhodnotil zápas trenér Králova Pole Pavel Hladík.

  • Nejlepší střelci Brna: Arsenić 9/2, Burget 6, Jezdimirović 4
  • Nejlepší střelci Hranic: Mucha 6/1, Mrnuštík 3, Rumian 3
  • Sedmimetrové hody při hře: 3/3 – 5/2
  • Vyloučení: 1:7. (19:29:13)
  • Rozhodčí: Kichner, Vacula

 

Naposled upraveno Úterý, 30 Březen 2021 19:05
zpět na úvod