Sobota, 19 Listopad 2011 18:00

Hranice nad Kopřivnící opět zvítězily

Ilustrační foto Ilustrační foto

Tipgames extraliga - 10. kolo

Kopřivnice – Hranice 27:29 (12:15)

onlajny-logo

V sobotu jsme cestovali na další extraligový zápas do nedaleké Kopřivnice, kde jsme chtěli potvrdit formu ze středečního pohárového zápasu proti Dukle. Přesto, že jsme věděli, že na horké půdě v Kopřivnici to nebude jednoduché, chtěli jsme si odvést dva body a udržet si kontakt s první šestkou.

Začali jsme dobře a vedli dvěma rychlými brankami 2:0. Kopřivnice však po několika našich nepřesnostech a neproměněných šancí šla do vedení a až do stavu 11:11 byl zápas vyrovnaný. Pak se nám podařilo potrestat chyby domácích a do poločasu odskočit na tři branky 15:12 a vytvořit si tak alespoň malý odrazový můstek do poločasu druhého. I po změně stran byl zápas velice dramatický, my jsme si udržovali vedení a Kopřivnice dotahovala. Za pro nás příznivého stavu 21:17 jsme mohli náš náskok zvýšit, ale nepodařilo se nám ubránit Kopřivnický útok, inkasovali jsme vyloučení a domácím se postupně podařilo dotáhnout. V samotném závěru svítilo na tabuli ještě 27:28 pro nás, my měli míč a díky střely z křídla od Petra Magrly se nám podařilo zpečetit naše vítězství. Po konečném hvizdu rozhodčích zavládla obrovská radost v našem táboře a po vítězství 29:27 jsme si odvezli dva důležité body.

Nejen dobrý výkon brankáře Kučerky, ale i bojovný kolektivní výkon po celé utkání všech ostatních hráčů byl základem k našemu vítězství. K dvoubodovému zisku přispělo určitě i vynikající povzbuzování našich fanoušků, kteří v hojném počtu zamířili do Kopřivnice a vytvořili lepší kulisu než domácí diváci. Za to jim patří velký DÍK.

 

STATISTIKY ZÁPASU

  • Nejlepší střelci Hranic: Čadra 6, Indrák 6, Galus 5, Dolák 4, Weintritt 3, Brož 2,Šíra 2
  • Nejlepší střelci Kopřivnice: Rachač 10, Krejčiřík 8, Gřes 3/2, Frančík 2, Aspridis 2
  • Sedmimetrové hody při hře: 6/2 – 1/0
  • Vyloučení: 3 : 6
  • Rozhodčí: Bubeníček, Hanák
  • Diváků: 253
Naposled upraveno Středa, 28 Prosinec 2011 11:41
zpět na úvod