Sobota, 17 Duben 2021 19:33

Hranice nakonec dokázaly na domácí půdě porazit Maloměřice 25:23

Foto ze zápasu Foto ze zápasu

STRABAG Rail extraliga – play out - 3. kolo

TJ Cement Hranice – SHC Maloměřice – Brno 25:23 (9:9)

onlajny-logo

Odkaz na Facebook

 

Ve třetím kole letošního play out se utkal domácí celek TJ Cement Hranice s SHC Maloměřice Brno. Vyrovnaný úvodní poločas skončil remízou 9:9. Až do 10. minuty druhé poloviny utkání náskok ani jednoho ze soupeřů nepřekročil více než dvoubrankový rozdíl. Hranickým se však postupně podařilo vytvořit odstup, který v 55. minutě činil 5 branek. Přestože maloměřičtí Mamuti v posledních minutách utkání nasypali Cementu 3 góly za sebou, na výhru to nestačilo. Domácí celek tímto šťastně ukončil sérii proher a Maloměřice zůstávají na posledním místě tabulky letošního play out.

„Vidím to trošičku jako utrápené, ale zasloužené vítezství. Podle mě Maloměřice předvedly takový standartní výkon a my se bohužel momentálně trápíme. Jak jsem již několikrát opakoval, máme výbornou obranu, ale ztrácíme v postupném útoku. Náš výkon je teď jako nějaká křivka nahoru, dolů a nejsme schopni podat 60 minut nějaký koncentrovaný kvalitní výkon, to je pořád ještě naše slabina,“ komentoval výkon svého týmu trenér Cementu Jaroslav Hudeček a doplnil: „Teď nechávám hrát mladé více než v té základní části, takže samozřejmě ten výkon není takový, jaký by měl být, ale jiná cesta není. Domluvil jsem se s vedením, že musíme dát šanci mladým i za cenu porážek. Aktuálně není kam se za každou cenu hnát za vítezstvím. Tím bych nechtěl říct, že nechci každé utkání vyhrát, vyhrávat chceme, ale nepodřizuji tomu úplně všechno.“

„Samozřejmě jsme s výsledkem nespokojeni, protože bylo vidět, že jsme mohli hrát na vítezství. Myslím, že jsme se probudili až ve druhém poločase. Dokázali jsme dávat celkem laciné góly z rychlých protiútoků, ale naopak se nám potom nedařilo už ubránit. V druhém poločase tomu chyběla nějaká vetší zodpovědnost na tom, abychom nenechali soupeře zakončovat z brankoviště nebo ze snadných pozic ze středu a pak už bylo hrozně málo času, abychom to stáhli,“ kontroval trenér Maloměřic Vít Musil.

  • Nejlepší střelci Hranic: Mucha 6, Rumian 4, Zbránek 4
  • Nejlepší střelci Maloměřic: Hlípala 8, Kučera 3/2, Koubek 2
  • Sedmimetrové hody při hře: 2/2 – 2/2
  • Vyloučení: 3:2
  • Rozhodčí: Kichner, Vacula

 

Naposled upraveno Pondělí, 19 Duben 2021 19:48
zpět na úvod